Property for sale in Moraira, El Portet, Javea, Benitachell, Benissa.
Choose from Villas, Apartments & Fincas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Beste Geoff

Nu dat David en ik zijn teruggekeerd naar het Verenigd Koninkrijk willen wij u bedanken voor uw inspanningen op 25 maart naar ons bezoek aan te brengen in zowel nuttig en plezierig Moraira. We hebben echt waardering van uw inspanningen . De professionaliteit en goede humor je in de ochtend zetten waren echt opmerkelijk - we waren vooral onder de indruk van de manier waarop je onmiddellijk het soort woningen en locaties die ons zou interesseren en aangepast aan deze . Op deze manier heb je zowel verbreed onze reikwijdte in termen van eigenschappen , en versmald onze focus in termen van locatie , scheren veel tijd uit ons onderzoek , dat is natuurlijk van onschatbare waarde .

We zijn ervan overtuigd dat we zullen vestigen in uw omgeving .

Op het moment van pensionering , en met de opbrengst van de Britse eigenschappen we verkopen in onze bankrekening , zullen we meteen weer contact met u, zodat we een gerichte bezichtiging programma samen kunnen ontwikkelen en direct te kopen .

We zouden erg dankbaar zijn als u ons zou houden op uw mailing list :

Wij hopen dat u en Helen hadden een geweldige avond uit op je verjaardag .

Warme groeten aan jullie beiden , en nogmaals bedankt
.

Carole Banstead

Hallo aan Helen en Geoff,

Wij kunnen niet geloven dat ons geluk, zullen we missen onze vrienden en het weer, maar we hebben veel om naar uit te kijken in de toekomst.

Ik zal altijd raden u beiden zou iemand ooit vragen voor agenten, gaan we terug enkele jaren met jezelf, proberen om onze villa Helen verkopen.

Veel geluk voor de toekomst en bovenal Gods Zegen toe.

Annie, Don, Ella and Pepi


Mijn naam is Lyn Paul en iets meer dan twee jaar geleden mijn man , zoon en ik besloten om een leven veranderen beslissing en zet lock stock and barrel naar Spanje te maken . Het was puur toeval dat we kwamen bij Hot pand .

We maakten afspraken om nooit te vliegen en kijken naar een aantal eigenschappen , in geen miljoen jaar had ik denk dat we zouden uiteindelijk het kopen van iets daar en dan !
De service die wij van iedereen bij Hot Property , vooral Cherry , was voorbeeldig . We werden overgelaten aan onze eigen beslissingen te nemen en op geen enkel moment werden we onder druk gezet om te kopen . In feite precies het omgekeerde , was het des te belangrijker dat we gelukkig waren , ontspannen en dat we wisten wat een grote beslissing die we maakten . We hadden veel plezier wordt getoond rond een breed scala van onroerend goed , geloof me er is iets die er voor u en Cherry en de bende zal vinden !

Van het begin tot de aankoop van onze droom een einde was pijnloos en HP waren op onze wenken te allen tijde ons te begeleiden door wat kan een zeer stressvolle tijd zijn geweest .

Als u denkt aan het kopen of verkopen Ik kan niet genoeg zeggen over het team van Hot Property en ik dring er bij u om de mensen die om je geven en niet alleen de verkoop te kiezen .

Ik ben blij om te zeggen dat ik nog spreek voor iedereen in het kantoor en zelfs na twee en een half jaar zijn ze nog steeds ons te helpen op welke manier ze kunnen.

Dus veel plezier op zoek naar uw droomwoning en ik hoop dat je uiteindelijk zo veel als we deden genieten van het hele proces .

Hier is naar zon , tapas en sangria !Helen en Geoff Warner waren uitstekend. Bij de start van ons project waren we niet zeker of nu kopen of wachten een paar jaar. Na verschillende bezoeken en bezichtigingen onze beslissing werd genomen. Altijd beschikbaar en behulpzaam, maar nooit opdringerig, hun gedegen advies leiden ons naar een aankoop die we zijn blij met.

Andy & Carmen Price
Luxury Villa, Javea
375,000 euros
Beautiful finca, stunning views
299,000 euros
5 bedrooms, walk to sea
345,000 euros
Immaculate villa in Pedreguer
174,000 euros