Property for sale in Moraira, El Portet, Javea, Benitachell, Benissa.
Choose from Villas, Apartments & Fincas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

UW HYPOTHEEK IN SPANJE
Wij kunnen uw lening van de bank op basis van uw persoonlijke financiële situatie en behoeften - snel, efficiënt en zonder gedoe of zorgen.

Niet alleen zijn we experts in het helpen u kiest uw nieuwe villa of appartement, zullen wij u ook helpen bij het hele proces van de aankoop van uw nieuwe woning. Onze uitgebreide en persoonlijke service omvat: Royale hypotheken kan nog worden verkregen van maximaal 70% van de aankoopprijs. We maken gebruik van de diensten van een beproefde en betrouwbare Hypotheek makelaar, die volledig onafhankelijk is en die zal zoeken naar de beste optie op de markt. Hypotheek goedkeuringen zal worden gegeven binnen een paar dagen en taxaties binnen een week.

In deze huidige markt, waar de woning zijn prijzen op zijn laagste niveau voor enige tijd en uitstekende koopjes kunnen worden gedaan, is er geen reden om de boot te missen door het ontbreken van een hypotheek. Een geweldige manier van het vrijgeven van een van beide een eenmalige forfaitaire som en / of een maandelijks inkomen tegen uw woning is ...

EIGEN VERMOGEN RELEASE
Zal voorkeursbank Hot Property nemen even een equity release voor elke inwoner van 60 jaar en ouder. Bovendien, voor mensen ouder dan 65 jaar, zijn er geen belasting te betalen. Geen betalingen zullen worden gedaan voor het leven van de ontvanger. Het beleid kan worden geannuleerd met een vergoeding van 0,5% in de eerste vijf jaar en 0,25% van vijf jaar en ouder. Vermijd de stress en zorgen, en praat met ons in een ontspannen sfeer. Wij zullen uw belangen behartigen!

Het regelen van uw FINANCE
Wij raden u aan uw lening te regelen in principe voordat je begint te zoeken voor uw huis in Spanje. We zullen een hypotheek die past bij uw wensen, op het laagst mogelijke tarief, waardoor u verzekerd bent van de fondsen in de plaats zodra u de woning die past bij uw specificatie hebben gevonden vinden. De bank zal verzoeken om het bewijs van de identiteit en de winst - meestal salarisstroken uw laatste drie maand, P60, bankafschriften, uw paspoort en verwijzing van de werkgever. Als u zelfstandige bent, moet u van de afgelopen twee jaar met een verklaring van uw accountants, recente belastingaangiften en persoonlijke bankafschriften plus uw paspoort. U zult ook de aanbiedingsbrief of verkoopcontract en een Nota Simple nodig. We zullen de rest doen, zodat u kunt genieten van de opwinding van het kopen van uw huis in de zon!
Luxury Villa, Javea
375,000 euros
Stunning finca, close to town
695,000 euros
5 bedrooms, walk to sea
345,000 euros
Modern villa situated in Cap Blanc, Moraira
565,000 euros